SAMSUN / ATAKUM - Altınkum İlkokulu

Altınkum İlkokulu

Çakırlar Yalı Mahallesi, 6268. Sokak, No 6 Atakum/SAMSUN
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, içinde bulunduğu toplumun mutluluğuna katkıda bulunabilen, yaratıcı düşünceye sahip, çalışkan ve paylaşımcı bireyler yetiştiren, kalite ve başarıları ile fark yaratan bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, iyi iletişim kurabilen, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, açık fikirli, ve öğrenmeyi öğrenebilen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Çatalçam ve Taflan Minibüsleri ile ve R 12 Ring Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Çakırlar Yalı Mahallesi, 6268. Sokak, No: 6 Altınkum- SAMSUN
İl Merkezine 20 Km, İlçe Merkezine 7 Km mesafede.
Proje Çalışmaları
2023-2024 Eğitim- Öğretim yılında, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 3 okulumuzun 1 olmak üzere toplamda 4 Projemiz mevcuttur.