SAMSUN / ATAKUM - Altınkum İlkokulu

GEZİCİ KÜTÜPHANE OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Kültür Bakanlığımızın Gezici Kütüphanesi Altınkum İlkokulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz farklı bir deneyim ve tecrübe edindiler.

Yerleşik kütüphane hizmetlerinden yararlanamayan kullanıcılara, gereksinim duydukları materyali, içi modern kütüphane amaçlarına göre tasarlanmış taşıtlar aracılığıyla hizmet götüren halk kütüphanesi hizmet birimi olan Gezici Kütüphanemiz okulumuzu ziyaret etti.

Çocuklarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan kütüphanemizde inceleme yapan çocuklar ayrıca kütüphaneden ödünç kitaplar alıp okumak için evlerine götürdüler. Gezici kütüphanemiz okulumuzu ziyaret etmeye devam edecek olup çocuklarımız kitap alışverişlerinde bulunabileceklerdir..

Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve Samsun il müdürlüğümüze kitapları çocukların evlerine  kadar getiren bu projelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

10-10-202410-10-202410-10-2024

Yayın: 10.10.2024 - Güncelleme: 10.10.2024 12:52 - Görüntülenme: 10